LibreOffice

04 Oct 2011

Libreoffice iki aplikasi rontak-an sing sik kitung turunane openoffice. Libreoffice dikembangno mergo ono sing ritawah sesok mben e bakal yoopo openoffice sakmarine dicekel Oracle. Mulane gawe njogo cek pancet ndik jalur sitargĀ  open source, bebas didownload, digawe terus disebarno pisan, sing ngembangno openoffice mulai ngembangno libreoffice. Libreoffice iso kerjo ndik ndi ae, alias multiplatform. kabeh fitur e openoffice dijamin ono ndik libreoffice.

lek kepingin nyoba aplikasi Libreoffice kari download ndik SINGO (kene)