Sugeng Rawuh dateng SINGO

Temales ngatad ndik SINGO.ub.ac.id, sebuah mirror server kebanggaane Universitas Brawijaya. Kene nyediakno macem-macem repository karo file ISO linux, koyok Debian, CentOS, Fedora, karo sik akeh distro linux populer liyne.

Kene berharap SINGO.ub.ac.id iso ngeke’i kontribusi positif kangge sing seneng open source.

Berita Singo UB

Page 4 of 4‹ Previous1234