PCLinuxOS

01 Aug 2011

PCLinuxOS pertama iki ndik taun 2011 ngrilis distribusi popular gawe versi 2011.6 karo edisi sing utama sing gawe KDE SC 4.6.4 gawe tampilan desktop e karo gawe browser Firefox 5.0 sing paling anyar. Sakliyane iku disertakno paket-paket aplikasi sing kabeh wis diupgrade nang versi paling gress.

Mesin PCLinuxOS 2011.6, dipasangi kernel 2.6.38.8 sakliyane manfaatno Brain Fuck Scheduler sing ndongkrak kerjo distro iki nayamul tahes.

Bedo karo distro liyane, ndik PCLinuxOS wis diaktifno driver-driver proprietari ndik LiveCD sing di rilis termasuk sing gawe Nvidia opo AMD. Ndukung antarmuka tampilan gambar gawe X-Server ndik versi 1.10.2 karo Mesa 7.10.3. Pengelola paket te (Paketmanager) PCLinuxOS nggawe RPM 4.8.1 iku wis termasuk pengelola software Apt-get karo Synaptic sing wis diatur sakdurunge.

Sumber : http://gudanglinux.com (translated)

PCLinuxOS iso digasak ndik SINGO iki link e sam