Sugeng Rawuh dateng SINGO

Temales ngatad ndik SINGO.ub.ac.id, sebuah mirror server kebanggaane Universitas Brawijaya. Kene nyediakno macem-macem repository karo file ISO linux, koyok Debian, CentOS, Fedora, karo sik akeh distro linux populer liyne.

Kene berharap SINGO.ub.ac.id iso ngeke’i kontribusi positif kangge sing seneng open source.